Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и

...
Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и
Коментари Харесай

Ернестина Шинова: Aко вляза в парламента, ще дарявам всяка своя заплата

 " Споделям доста от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това към момента не е закононарушение. Андрей също е непосредствен с тези хора. Мястото в листата си го пожелах аз. Смятам, че изборите ще бъдат почтени и в случай че това е моят път – хората ще ми го покажат ", съобщи Ернестина Шинова в ефира на Нова телевизия.  

Знам какво ще кажат в този момент: " Не ѝ ли стига, че мъжът ѝ е в европарламента, а в този момент и тя желае да е депутат. Мога да кажа, че който гледа на мен единствено като функционалност на мъжа ми, е много по-консервативен от мен. Бързам да кажа, че в случай че вляза в Народното събрание, ще подарявам всяка своя заплата ", съобщи актрисата, чийто съпруг Андрей Слабаков е евродепутат от ВМРО.

Македонците имат право да се дефинират като каквото пожелаят, само че български флагове не би трябвало да се горят. Подкрепям и обстоятелството, че ВМРО се пребори да има спомагателни хонорари за всички деца, добави още актрисата. Ернестина Шинова заяви, че не е удовлетворена от направеното за хората на изкуството по време на пандемията. По нейните думи би могло да се направи доста повече, само че не трябвало да се не помни и фактът, че каквото и да се свърши то в никакъв случай не би било задоволително. Не съм удовлетворена и в европейски мащаб, заключи Шинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР